onsdag 18 juli 2012

Fish and chips!

Igår hände inget av större värde. Vilmer hade en dagis kompis här i flera timmar innan dom fortsatte leka hemma hos honom.
Tränade, la in räkningarna, fick ut lite på blocket, tvättade, städade hela huset och lekte med barnen:-)
Vädret är skit, men jag njuter av semestern ändå!
Fick iväg inbjudningarna till Tuvas kalas i augusti.
Ska åka över en sväng till Disney store i Köpenhamn innan sessan fyller år, för där ska vi köpa hennes presenter! På avd med Rapunzel blir det nog inte svårt att hitta något välja däremot!

Idag har vi haft en lugn fm. Vi sov till halv nio då Tuva vaknade! Vilmer slog upp ögonen nio. Jag djupt tacksam att vi inte har morronpigga barn. Dom somnar oftast runt 19-20 sen sover dom till åtta iaf!

Vid 13-tiden kom mormor hit o hämtade oss för lunch nere i hamnen. Fiskeboden med fullt av gäster som vanligt! Inte konstigt då maten är helt fantastisk!!!!
Mormor & Vilmer tog Fish&Chips, jag och Tuva varmrökt lax med potatis och örtagårdssås! Himla gott men nästa gång blir det nog Fish and Chips. Brukar alltid ta Dansk tallrik-friterad spätta. Det är sååååå gott!

Em har vi spenderat stundtals i trädgården.
Närmsta dygnet är det utfärdat en klass 1 varning pga av skyfall...Så jag gissar att vi hoppar Sjöbo marknad:-)

Lovat Vilmer bullbak imorgon istället.
Tuva hon somnade tidigt ikväll så det har bara varit Vilmer vaken. Att ha honom kloss intill sig, ligga och småprata med honom det gör att hela kroppen bubblar över av kärlek!
Tuva hon är otroligt rolig att prata med, i en henne bor det en filur med en massa bus i! Hon får en jämt jämt till skratt. I Vilmer bor det en stoooor dos lugn, kärlek och trygghet.

Åhhhh vad jag hoppas vi kommer iväg till solen i september!

Tack mamma för idag, mysigt som alltid!!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar