fredag 2 september 2011

Dr Sara!

Såhär låg loppan precis hela dagen... Från kl 7 till 17 då vi efter samtal med vc åkte in till barnakuten. Då hade jag knappt fått i henne något och de lilla hon tagit emot vände och kom upp igen. Så la man ihop otroligt slö, all vätskeförlust och inget intag blev det dr nästa.

Och de slår väl aldrig fel. När vi kom dit då drack hon resorb med glädje ur sprutan. Fortfarande väldigt trött men den ena dl efter den andra åkte ner och sakta men säkert återvände Tuva till att prata & sjunga igen. Och inget kom upp!

Dr kom och till min glädje va det Sara! Henne har vi träffat innan plus att Jonas känner henne:-) Dr vi hade förra gången då hon hade uvi hade jag ingen lust att träffa. Skulle åkt till Lund egentligen bara för att slippa se honom. Men då berättade Jonas att han nu är på stora akuten...stackars patienter!

Tuva blev undersökt och mådde "bra". Jag va heller inte orolig längre. Trots en del viktnedgång så kunde vi åka hem. Idag fortsätter vi att fylla på hennes vätskeförråd & hoppas detta snart är ur världen!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar