tisdag 7 juni 2011

Pippimys!

Barnen har kommit in & satt sig för lite mys. Har satt igång Pippi Långstrump, köpte en ny tecknad Pippi idag. Så dom sitter klistrade nu:-) Lite paus behöver alla fast det är fint väder. Vi har levt ute i flera dagar nu. Men ibland vill dom komma in, se film eller spela vilket jag tycker är helt ok!

Jag har varit en runda på coop forum för att handla lite som va billigt denna veckan. Kronfågel kycklingfile 1kg denna vecka 49kr!!!! Köpte 3 paket & sparade 113:- på det! Fläskytterfilen kostade nu bara 49:- kg så blev en sådan med, kärnfri vattenmelon 5:-kg & 2 kavli mjukost för 49:- dom kostar annars 31:95:- styck (mitt nattlag på jobb vi äter knäckebröd med kavli mjukost varje natt så de blir en del!) Bra klipp med andra ord & en bra slant sprades för det:-)

Passade på att tömma poolen idag & få den ren. Ska köpa 3-i-1 oxygen multitabs till poolen så vi slipper byta vatten var o varannan dag. Men tyvärr hade dom sålts slut idag.

Jonas har tagit en tur till Spillepengen för att kasta skräp, köpa jord & en duk till rabatten. Jag ska bläddra lite i nya amelia medans barnen ser på Pippi!

Ikväll blir det kycklingwok till middag! Lätt, smalt & gott!!!

Published with Blogger-droid v1.7.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar