Några färska champinjoner
4 tomater
0.5 l vispgrädde
2 fiskbuljongtärningar
Svartpeppar
Börja med att sätta på ris, matvete el potatis.
*Tvätta & skiva sen upp purjolöken grovt 1 1/2cm bitar
* Borsta av champinjonerna och skiva dom.
* Fräs det i en stekpanna i smör, häll sen över på en tallrik.
* Stek torskfileerna i smör så de får en yta, peppra. Bara någon minut.
* Häll purjolök & champinjonerna över fisken.
* Skiva tomaterna och lägg de sedan på fisken.
* Häll all grädden över fisken & i med buljongtärningarna. Låt de puttra en stund, rör försiktigt runt så tärningar löses upp & blandas ordentligt!
Klart & så gott!
Servera med en grönsallad & ris/matvete/potatis.
Published with Blogger-droid v1.7.2
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar