torsdag 21 juli 2011

Köksträdgård!

Igårkväll for Jonas iväg till Skurup för att hämta lite pallkragar vi hittat via blocket. När han kom hem grävde han ur och gjorde iordning och satte pallkragarna på plats. Så igårkväll när vi la oss va alla pallkragarna på plats och vår köksträdgård va redo att ta form!

Imorse for vi iväg direkt efter frukosten till Blomsterlandet. Inköp av MASSVIS med jord och annat som skulle vara i vårt land!

Så nu finns där:
* Gurka
* Tomat
* Sparrissallad
* Isbergssallad
* Jordgubbar
* Smultron
* Paprika
* Gul lök
* Vitlök
* Timjan
* En curryört
* Basilika
* Dragon

4 pallkragar är nu fyllda med en massa gott! Tänk så underbart när allt vuxit och är klart. Tycker det är roligt för barnen när vi lagar mat att själv kunna gå ut och plocka.

Vi är så nöjda och tycker det blivit så fint. Lite finlir kvar, runt om pallkragarna ska vi lägga en dm småsten av något slag.

Dagen har i övrigt inte bjudit på så mycket, det har ju regnat från morgon och det regnar än...
Lugnet råder här nu och det är så skönt då min rygg värker=(
Tuva totalvägrade att sova middag, efter en timme gav vi upp och hon fick komma ner...så ni kan ju gissa hur trött och supergnällig hon varit i em... halv sju somnade hon i soffan så nu sover hon gott. Vilmer har lekt med Benjamin precis hela dagen. Så nu är han trött, klätt av sig och krupit ner under täcket här hos mig i soffan för att spela lite tv-spel innan han somnar.
Mormor har varit och hämtat Tim, han ska vara hos dom nu i 3 dagar och mysa. Hoppas de blir bra väder så han kan få fiska lite.

Jag ska snart ta min bok och läsa, den är så gripande så man vill inte lägga ifrån sig den.

Imorgon hoppas jag på bättre väder!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar