torsdag 4 augusti 2011

Karlsson på taket!

Dagen började med Karlsson på taket och slutade (för Tuva) med Karlsson på taket! Tuva är helt såld på den filmen och tro inte de går med dom nya tecknade Karlsson, Mixi de ska vara orginalen från -74!

Efter en heldag ute med bad & bus på stranden, mer bad i poolen hemma och lek så åkte vi ner till stranden allihop ikväll igen! Tuva och Vilmer har badat och sprungit runt i vattnet som om de va första gången de fick bada...så när kl blev 20:30 va de 2 frusna små barn som ville hem! Jonas, Tim och halva skaran av fam Mould stannade kvar och fiskade.

Hemma kröp Tuva upp i ena soffhörnet och Vilmer i andra och på med varsin tjock filt. Tuva såg nog 3 min på Karlsson undertiden gjorde jag välling och när jag kom tillbaka så sov lillan där i soffan <3
Bar upp henne och fick i henne sin välling, Vilmer fick sin kvällsfika och somnade sedan gott.

Tänk, denna veckan har vi varit på stranden VARJE dag och oftast 2 ggr! Älska denna sol!!!!

Synd jag inte hade med kameran till stranden ikväll. Tuva med sina nymålade tå- och fingernaglar, naken och med grå sand överallt...håret på svaj, bus i blicken och som hon kastat sig ner och simmat på sitt lilla vis!

Vilmer som har skrattat och haft SÅ roligt. Hela hans kropp bubblade av lycka!

Älskar dessa kvällar, så enkelt men så givande för ALLA! Dom små får bada, Tim fiska och föräldrarna får vara ute och njuta av sina glada barn!

UNDERBART!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar