måndag 7 maj 2012

Mår bra!

Nu mår jag himla bra faktiskt!!!
Det har varit en tuff tid men nu är jag i harmoni igen. Jobbet har jag alltid trivts på och gör nu ännu mer! Vi är ett fantastiskt lag av undersköterskor och sjuksköterskor som finns för varandra. Jag tycker det är roligt att åka till jobb. Få vara vuxen och göra det man faktiskt är bra på!

Fick samtal från skolan idag om T. Han har idag varit i klassrummet lyssnat på föredrag OCH gjort grupparbete med R och M. Jag blir så stolt så jag vill gråta. Ni bloggläsare som inte vet hur T och VI kämpar kan nog inte riktigt förstå vad jag känner.
I måndags blev hans projekt med Bo på träslöjden färdigt!!!! Och nästa måndag ska jag få komma till skolan och lyssna på ett föredrag om Blixten T ska hålla för mig som han jobbat med i flera veckor. Jag kommer säkert gråta av STOLTHET! Älskade T för dig skulle jag kunna plocka ner månen och köpa allt du velat om bara vi haft råd. Älskar dig så.

Träningen går bra och Patricia och jag har lagt upp en plan. Ser verkligen fram mot våra lopp:-) Vi har roligt ihop och detta kommer bli resor vi aldrig glömmer!!!! Efter sommaren i Oktober ska vi unna och 2 dagar på Ystad Saltsjöbaden!
Då har vi nämligen avverkat Vårruset, MalmöMilen, MalmöSimmet, Malmö Vevo Classic och iForm loppet!

Mamma: När vi springer Malmö milen får du komma och heja på oss på Stortorget!!! :-) Så får jag lite extra krafter <3

På onsdag jobbar jag natt sen på torsdag morgon stannar jag kvar i Höllviken. Ska sova hos mor (syster Bodil från jobb). När jag slagit upp di blå beger vi oss till gymet för träning. Hon har beställt färdtjänst från gymet hem... Hahaha du är inte klok!!! sen blir det lite vin med aporna (Bodil och Patricia) innan kl är 18 och vi ska vara på Millennium för After Work!

Livet är på topp!
Härligt. Puss på Er alla!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar