Koka ca 1kg potatis.
När dom är färdigkokta, blanda hälften grädde hälften mjölk i en liten kastrull. I med några varv salt & peppar från kvarnen. Koka upp. Gör sen mos på den blandningen, kokta potatisen, en klick RIKTIGT smör & lite mer salt & peppar. Jag använder elvispen. Lägg locket på och håll varmt.
Gör en kompott på bacon, rödlök & champinjoner som är fint skuret, stekt i smör sen i med en skvätt balsamvinäger. Håll varmt.
Se till så bordet är dukat!
För när fisken steks ska allt vara klart, den ska ätas NYSTEKT!!!
Stekt torsken i ordentligt med smör, salta & peppra med vitpeppar.
Lägg upp & ät direkt!
Iskall mjölk eller en kall öl tycker jag man ska dricka till detta. För oss blir det mjölk idag!
Smarrigt värre:-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar