onsdag 5 oktober 2011

Ledig dag innebär INTE att sitta ner....

Duschat-frukost för familjen-lämnat barnen på dagis-röjt-plockat-vikt och lagt in typ ett ton tvätt...de va inte en hög utan ett BERG...städat Tims rum så det är fint tills han kommer idag-bäddat sängarna-tömt soporna-diskmaskinen igång-ny maskin tvätt är igång!
Har jag sagt att jag avskyr att tvätta? Finns inget värre...hänga upp, vika och sen ska ju skiten in i en hel rad olika garderober och lådor. Usch vad jag tycker det är tråkigt!!!!
Ska vi någongång bygga hus själv då ska jag ha en stor tvättstuga med dörr in till en STOR klädkammare där hela familjens kläder ska finnas! Fullt av garderober och lådor ska rada upp sig så man kan gå med tvätten direkt från tvätttsugan och rakt in i klädkammaren ALLT PÅ SAMMA ställe!!!!!

Hade tänkt dammsuga då det behövs men eftersom jag aldrig lär mig att handla dammsugarpåsar i rätt tid står jag nu utan. Hoppas dom nya kommer på posten idag!

Nu ska jag göra mig en grekisk sallad sen blir det en långpromenad innan Tim kommer hem och vi ska ha lite kvalitetstid:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar