onsdag 23 februari 2011

Mitt i sjukstugan väntar ljusa dagar!

Det är lika bra att barnen är sjuka samtidigt, försöker vända till de positiva! Men mitt i alla vattenkoppor & Tuvas 40gradiga feber och tunga andning väntar ju trotsallt ändå några fantastiska upplevelser lagom utspridda så man får LÄNGTA!

Först ut den 20e mars är ju 2 dagars SPA för mig & älsklingen på Ystad Saltsjöbad!
De ska bli så underbart, VAD VI SKA NJUTA! Kvalitetstid är viktigt!

Vi har bokat paket Sandshell! Eftersom vi kommer dit en söndag har vi lagt till så vi börjar dagen där med en stor BRUNCH!
http://www.ystadssaltsjobad.se/hotell/priser/

Nästa roliga grej som väntar är ett 4 dagar långt besök på Lalandia Billund & Legoland! Den 1e maj åker vi tillsammans med svärmor tid för massa bus & roligheter! Lyxen denna gången är att vi bara ska ha Vilmer med oss. Tim är med sin pappa i Milano då & Tuva ska vara hemma hos mormor & morfar. Lyx även för Vilmer som får full fokus i 4 dagar!
Nytt på Legoland. Star Wars: http://www.legoland.dk/Oplev-LEGOLAND/Nyheder-2011/ GISSA Om vår star wars tokiga lillprins kommer vara i himmelriket av lycka!

http://www.lalandia.dk/da/billund/Pages/Default.aspx
http://www.legoland.dk/

I sommar sen har vi tänkt ta en tur till Astrid Lindgrens värld! Där är alltid lika skoj för barnen. Vilmer och Tuva har aldrig varit där så blir första gången för dom. Dom kommer älska det!
http://www.alv.se/

Sen har vi en veckas semester i september som nu äntligen är bokat! MALLORCA med familjen, mamma, Roland & syster Marie med man och barn! VI SKA HA DE SÅÅÅÅÅÅ SKOJ!!!!!
Här ska vi roa oss!
http://www.fritidsresor.se/resa/spanien/mallorca/alcudia/blue-star-club--viva-blue/bilder?season=sommar-2011#page-scroll

Det blir ett bra 2011 <3

Puss & Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar